Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Vilka språk stöds i apparna för Neato Botvac Connected?

iOS- och Android-apparna för Neato Botvac Connected finns för närvarande tillgängliga på följande språk:

  • Engelska
  • Franska
  • Italienska
  • Tyska
  • Spanska
  • Svenska

Neato kommer att lägga till ytterligare språk till apparna för Neato Botvac Connected i framtiden.

Var denna artikel till hjälp?

  Back