Hur lång tid tar det att ladda batterierna i Neato-roboten?

Det tar två till tre timmar att fulladda batterierna. Statuslampan lyser stadigt grönt när batterierna är fulladdade. Flera olika faktorer påverkar laddningstiden.
  • Batteriets laddningsnivå: Om batteriet är nästan tomt tar laddningen uppemot tre timmar. Om det finns ström kvar tar det kortare tid att ladda dem helt.
  • Miljön i rummet: Roboten laddas fortare om den står på en hård yta i ett svalt och torrt utrymme. Under varma dagar och på mattor tar laddningen längre tid.

Innan du använder din Neato första gången rekommenderar vi att du låter batterierna laddas över natten. Gå igenom tre hela laddningscykler för att optimera prestandan i batterierna.

Eftersom laddningsbara batterier har en begränsad livslängd måste du emellanåt byta ut batterierna. Du kan köpa batterier från något av våra partnerföretag här.