Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Jag var tvungen att återställa. Tryck på OK för att starta om

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Jag var tvungen att återställa.
Tryck OK
för att
starta om
Roboten har råkat ut för ett internt fel och var tvungen att återställa sig själv. Tryck på OK för att starta om städningen. Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sidaKontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back