Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Frånkoppla USB-kabeln vid rengöring.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Frånkoppla USB-kabeln vid rengöring.
Roboten kan inte dammsuga samtidigt som den är ansluten till datorn med USB-kabeln. Kontrollera att USB-kabeln inte sitter i roboten innan du försöker köra den.
Var denna artikel till hjälp?

  Back