Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Varför stängs Neato av när den håller på att återvända till laddningsstationen?

När roboten behöver ladda batterierna under en städcykel går den in i ett ”pausat städläge”, vilket sparar ström genom att borsten och fläkten stängs av medan roboten återvänder till laddningsstationen.

Var denna artikel till hjälp?

  Back