Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ibland snurrar min Neato runt i cirklar. Är allt som det ska vara?

Det troligaste är att väggsensorerna är blockerade. Rengör sensorerna på sidan av roboten med en ren, mjuk trasa eller en bomullspinne.

Vi rekommenderar att du rengör alla sensorer regelbundet: Om du till exempel har husdjur bör du rengöra sensorerna en gång i månaden.

Var denna artikel till hjälp?

  Back