Vänta medan batteriet kyls av. (8003)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Vänta medan
batteriet kyls av.
(8003)
Batteriet är mycket varmt. Orsaken kan vara att roboten står i starkt solljus eller på en väldigt varm plats. Låt roboten svalna innan du försöker köra den igen. Prova med att placera roboten i en sval omgivning skyddad mot starkt solljus. Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ.