Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Min borste har fastnat. Ta bort alla hinder.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Min borste har fastnat. Ta bort alla hinder.
Borsten rör sig fortfarande men med svårighet på grund av allt skräp som har samlats. Kontrollera att skräp inte har snurrat in sig i borsten. Följ guiden för rengöring av borsten här.

Botvac Series:

XV Series:

Var denna artikel till hjälp?

  Back