Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Byta batteriet (robotar i Botvac- och Botvac D Series med NiMH-batteri)

Mer information om hur du byter NiMH-batterier i robotar i Botvac och Botvac D Series.

hur, byta batteri, videofilmer, video
Var denna artikel till hjälp?

  Back