Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ansluta Botvac Connected till Neato-appen (för iOS)

Mer information om hur du ansluter Botvac Connected till Neato-appen med hjälp av iOS-smartenheter.

hur, ansluta neato-app, wi-fi-anslutning, smart hem, wifi, videofilmer, video
Var denna artikel till hjälp?

  Back