Hur fungerar "No Go" -linjer med öppna och stängda dörrar?

Denna information är relaterad till:

• Botvac D3 Connected
  • Botvac D4 Connected
  • Botvac D5 Connected
  • Botvac D6 Connected
  • Botvac D7 Connected

För att få de bästa resultaten:

1. Skapa en plan genom att köra roboten i hela ditt hem.
  2. Efter planlösningens karta genereras, sätt dina gränser genom att dra streck runt och genom områden du vill att roboten ska undvika.
  3. När planlösningen skapas och "No Go" -linjer upprättas:
  • Kontrollera att roboten startar från anslutningsläget på laddningsstationen.
  • Rengöringalternativet måste initieras via Neato Appen; antingen manuellt eller planerat.

Obs! "No-Go Lines" fungerar inte om du börjar rengöra genom att trycka på den fysiska startknappen eller om roboten är borta från laddningsstationen.