Vad är snabb boost laddning?

Denna information är relaterad till:

• Botvac Connected D3
  • Botvac Connected D4
  • Botvac Connected D5
  • Botvac Connected D6
  • Botvac Connected D7

Snabbladdning kan minska den totala rengöringstiden för en planlösning. För bostäder med stor planlösning kanske inte roboten har tillräckligt med ström för att slutföra rengöring och måste gå tillbaka till laddstationen för att få full laddning innan den automatiskt återupptar jobbet.

Med funktionen snabbladdning beräknar roboten hur mycket den behöver laddas för att slutföra den påbörjade städningen. Om 10% av planlösningen behöver rengöras kommer roboten endast laddas så att det är tillräckligt för just detta område, istället för en full uppladdning.