Hur skapar jag en planlösning?

Den här informationen är relaterad till följande robotar:

• Botvac D3 Connected
  • Botvac D4 Connected
  • Botvac D5 Connected
  • Botvac D6 Connected
  • Botvac D7 Connected

För att skapa en planritning, var noga med att Neato Appen är installerad på din valda enhet och följ sedan följande steg:

1. Starta Neato Appen och tryck på "Tri-Bar" -symbolen i det övre vänstra hörnet.

2. Välj alternativet "MIN PLANLÖSNING".

3. Tryck på knappen "KOM IGÅNG"

4. Välj din personliga preferens på skärmen "KOM IGÅNG" och tryck på "STARTA RENGÖRING".​

5. När städningen är klar kommer du att bli informerad om att roboten har skapat din nya planlösning.

6. Ge den nya planlösningen ett namn och spara.