När kommer jag att kunna uppdatera till den senaste versionen av programvaran?

Alla Neato-uppdateringar görs via en stegvis metod. Det betyder att endast 25% av användarna kommer att få uppdateringen under den första dagen efter att en uppdatering har släppts. Dessa användare väljs slumpmässigt för att få uppdateringen. Efter den första dagen blir uppdateringen tillgänglig för alla användare.

Flertalet användare kanske inte ser uppdateringen i upp till 24 timmar efter den första utgåvan och detta anses vara normalt.

Neato genomför sina uppdateringar stegvis för att vi ska kunna leverera den bästa upplevelsen till våra kunder.