Schema stödning med din Neato Botvac D7 Robot

Denna information gäller för:

Botvac D7 Connected

Din Neato-robot kan planeras att städa ditt hem när det är bekvämt för dig och din familj. Neato kan komma ihåg flera unika återkommande scheman, oavsett om du är en samma-tid-varje-dag personen eller om du är den endast-den-dagen-som-börjar T-typen, Neato har dig täckt! När du har ställt in din robots schema, luta dig bara tillbaka och njut av det härliga livet av smart hemstädning.

Med introduktionen av Zon rengöringen på Botvac D7 Connected kan du även schemalägga din Neato att rengöra olika delar av ditt hem hela dagen. Kanske vill du att din robot snabbt ska sopa under köksbordet varje morgon efter frukost eller djup rengöra ditt sovrum mitt på dagen när du är på jobbet. Med kraften i schemaläggning och zonrengöring är möjligheterna oändliga!

Steg 1: Från Neato iOS eller Android-applikation välj menyraden och välj SCHEMA

home.JPG     schedule.JPG

Steg 2: På skärmen Schema väljer du Aktivera schema och knackar sedan på LÄGG TILL STÄDDAGAR för att konfigurera ett återkommande schema. På den här skärmen kan du välja TID, DAGAR, RENGÖRINGSPROFIL (Eco eller Turbo) och OMRÅDE (som låter dig välja en zon eller städa hela planlösningen).

OBS! I iOS-versionen, se till att markera kryssrutan längst upp till höger på varje undermeny för att spara dina val. I Android-versionen visas kryssrutan endast på skärmen Lägg till rengöringsdagar.

A.                                                                   B.

add_cleaning.JPG    schedule1-5.JPG

C.                                                                   D.

schedule2.JPG    schedule3.JPG

E.

Steg 3: Placera din Neato på sin laddstation och Neato tar hand om resten!